-6%

Les Bertholets Réserve Viognier 2023

Artikelnummer: 4660
Artikel 1 van 2
€ 8,50 € 7,95 (inclusief btw)

Proefnotitie Les Bertholets Réserve Viognier 2023

In de geur een veld vol witte zomerbloemen en een rijke smaak met tropische fruitsmaken en een zuivere frisse afdronk. Een typische weelderige en bloemige Viognier. Helder goudgeel van kleur. Santé

Wijn & Spijs

Deze bloemige Les Bertholets Réserve Viognier is ideale combinatie met gerechten, zoals asperges, witvis, kip en Aziatische gerechten.

Overige informatie

Roussillon-Languedoc in het uiterste zuiden is één van de meest spannende wijnregio’s van Frankrijk. De laatste twintig jaar is er hard gewerkt aan een explosieve kwaliteitsgroei, die nog steeds niet zijn top heeft bereikt. Tal van zeer kundige, vooral jonge wijnmakers, richten hun activiteit dan ook op deze regio om deel uit te maken van de bruisende ontwikkeling die hier in de wijn plaatsvindt. 

In Ouveillan, gelegen 12 kilometer van Narbonne, is in 1936 de Ouveillan Cellar gesticht. Dit gebied staat bekend om zijn uitstekend terroir, dat strekt over meer dan 2500 hectare. Vignerons Narbonnais is een wijncoöperatie die nu bestaat uit 330 leden. Met de grootst mogelijke zorg worden de wijngaarden bewerkt om de druiven naar een optimale rijpheid te begeleiden.

Druivensoort(en)

100% Viognier 

 

© 2017 - 2024 Vechtstreekwijnen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.