Retourneren

Retourneren


Na ontvangst van de door jouw bestelde producten, heb je 14 dagen bedenktijd om aan te geven of je een ontvangen artikel retour wenst te zenden. Geopende wijnflessen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Indien je besluit om van je herroepingsrecht gebruik te maken, dan verzoek ik je om dit telefonisch (06-24770030) of per e-mail (info@vechtstreekwijnen.nl) kenbaar te maken.

Nadat we de wijnen in goede orde en zonder breuk heb ontvangen, storten we het betaalde bedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen terug op je rekening. De kosten die je maakt voor het retour zenden van de wijnen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen kunnen we niet in ontvangst nemen.

We behouden ons het recht voor om een opvolgend jaargang te leveren indien de aangeboden jaargang niet meer voorradig is. Tevens kunnen afbeeldingen van etiketten en flessen afwijken. Je kunt altijd contact opnemen over de status van jouw bestelling.

Annulering

Mocht je jouw bestelling willen annuleren, kan je beste even telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt de bestelling ook naar ontvangst retourneren, de kosten zijn dan voor eigen rekening.

Klachten


Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vechtstreekwijnen.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouradres

Vechtstreekwijnen
T.a.v. Dhr. C. Dikker Hupkes
Salomonszegel 7
3621 TE Breukelen

© 2017 - 2024 Vechtstreekwijnen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.